Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa to jedno z moich ulubionych warzyw. Kiedy tylko pojawia się na straganach, staje się jednym z cześciej pojawiających się dodatków do obiadów na moim stole. Przepis jest klasyczny, ale jak sami wiecie w klasyce tkwi cała siła ;)
Ciągle ta sama gotowana fasolka? trzeba trochę zmienić. Bardzo prosty szybki...
Odsłon: 5282
Fasolka szparagowa należy do tzw. roślin strączkowych – wyjątkowo zdrowych i...
Odsłon: 4950
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 86
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 162
Nie ważne jaka będzie pora dnia, zawsze jest dobry czas na chwilę przyjemnośc...
Odsłon: 1513
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 1895
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 86
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 162
Nie ważne jaka będzie pora dnia, zawsze jest dobry czas na chwilę przyjemnośc...
Odsłon: 1513
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 1895
Składniki
Fasolkę porządnie myjemy i obcinamy obie końcówki. Wrzucamy ją do garnka i zalewamy wodą tak aby była cała przykryta. Wodę solimy. Fasolkę gotujemy do miękkości.
W rondelku roztapiamy masło i dodajemy do niego bułkę tartą. Smażymy mieszając, aby się nie przypaliła. Bułka tarta jest gotowa kiedy zbrązowieje i zacznie się pienić na całej szerokości rondelka. Odcedzoną fasolkę szparagową łączymy z tak przygotowaną bułką tartą i podajemy. Smacznego ;)
Przepisy Dodatki
Dodatki
Pasta do chleba z makreli w oleju.
Dodatki
Masło
Dodatki
Czipsy truskawkowe
Dodatki
Sos cumberland
Pasta do chleba z makreli w oleju.
Pasta do chleba zrobiona jest z makreli w oleju z dodatkiem pokrojonej drobno...
Odsłon: 11
Masło
Nie ma to jak domowe masło, lekkie o śmietankowym smaku i łatwiej rozsmarowuj...
Odsłon: 131