Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo popularna na południu Europy. Można jeść samą albo stosować jako dodatek do mięs.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19237
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232112
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19237
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232112
Składniki
Fasolę przez noc moczyłem w wodzie. Następnie przełożyłem do garnka wraz z wodą w której się moczyła. Zagotowałem ,osączyłem na sicie ,ponownie przełożyłem do garnka i zalałem wodą. Dodałem przyprawy i gotowałem do miękkości fasoli. Gdy fasola zmiękła ,dodałem pomidory wraz z zalewą i gotowałem aż nadmiar płynu odparował. Na patelni rozgrzałem oliwę ,zeszkliłem na niej pokrojoną w kostkę cebulę. Dodałem do fasoli razem z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem.