Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz zaskoczyć rodzinkę przy najbliższym obiedzie...Nie masz ochoty znowu jeść fasolki z zasmażaną bułką tartą... Dla urozmaicenia proponuję efektowny sposób podania fasolki szparagowej ;-)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8495
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1241
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10178
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4635
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 691
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8495
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1241
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10178
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4635
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 691
Składniki
Fasolkę umyć,obrać z końcówek i ugotować w osolonej wodzie do pożądanej miękkości.Po ugotowaniu i lekkim ostudzeniu układać fasolkę na plasterku wędzonego boczku i zawinąć w roladkę.Ułożyć wszystko na blaszce i wstawić do gorącego piekarnika (200) i piec 30 minut.Końcówki fasolki,które zbyt mocno się podpiekły obcięłam nożyczkami ;-)
SMACZNEGO