Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pasuje do jajek na twardo, gotowanego mięsa i drobiu na zimno, wędlin, zimnych pieczeni, gotowanych warzyw podawanych na zimno ( szparagi, brokuły, kalafior ), filetów śledziowych.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 60
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2353
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 60
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2353
Składniki
Umyłem zioła, osuszyłem, posiekałem. Jajka ugotowałem na twardo, przekroiłem, wyjąłem żółtka, które roztarłem w miseczce z olejem. Dodałem jogurt, śmietanę i sok z cytryny. Wymieszałem z posiekanymi ziołami, drobno pokrojonym ogórkiem i posiekana cebulą. Doprawiłem sola, pieprzem i cukrem oraz musztardą.