Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nutka orientalnej kuchni ;-)
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 530
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 72
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7769
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 530
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 72
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7769
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Składniki
Drobno posiekać chili, czosnek i cebulę, dodać skórkę z cytryny, cukier i pastę anchois (lub drobno posiekane fileciki), utrzeć na gładką masę.
Drobno posiekać chili, czosnek i cebulę, dodać skórkę z cytryny, cukier i pastę anchois (lub drobno posiekane fileciki), utrzeć na gładką masę.
Wiórki kokosowe zalać wrzącym mlekiem i odstawić na pół godziny.
Wiórki kokosowe zalać wrzącym mlekiem i odstawić na pół godziny.
W rondlu rozgrzać olej , dodać przygotowaną pastę i smażyć mieszając 2-3 min. wlać sos sojowy, przecedzone mleko kokosowe i sok z cytryny, wymieszać i gotować 2-3 min.