Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis Nagelli Lawson. i koleżanki ze Smakera , hajduczek-naturalnie. Wg mnie pyszne danie.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2070
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 77
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 175
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 166
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2070
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 77
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 175
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 166
Składniki
W rondlu rozgrzałem masło i oliwę. Na rozgrzany tłuszcz wrzuciłem pokrojoną w plasterki dymkę wraz ze szczypiorkiem. Podsmażyłem, aż zmiękła. Następnie dodałem groszek i bulion, podgrzałem, aż się zagotował. Krótko dusiłem. Sałatę pokroiłem w dość szerokie paski. Dodałem do gotującego się zielonego groszku. Gotowałem na dużym ogniu, bez przykrycia, aż wszystko zmiękło, a sos zredukował się. Kilka minut.