Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczny dodatek w lżejszej odsłonie.
Groszek z marchewką umieścić w rondlu, dodać około 1/2 szklanki wody, liście laurowe, ziele angielskie oraz sól.
Dusić pod przykryciem, co jakiś czas mieszając, aż do momentu, kiedy warzywa będą miękkie.
Wodę, która nie odparowała (powinno być jej około 1/2 szklanki) odlać do małego naczynia, dodać mąkę i dokładnie wymieszać.
Wodę z mąką dodać do groszku z marchewką i podgrzewać, mieszając, przez około dwie minuty.
Gotowe!
Taki dodatek do drugiego dania, każdy zje z przyjemnością. Spróbuj przekonaj...
Odsłon: 1079
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
Odsłon: 15
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 52
Danie z kuchni węgierskiej. Ja miałem czerwone papryki, można użyć również i...
Odsłon: 1208
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
Odsłon: 15
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 52
Danie z kuchni węgierskiej. Ja miałem czerwone papryki, można użyć również i...
Odsłon: 1208
Składniki
Groszek z marchewką umieścić w rondlu, dodać około 1/2 szklanki wody, liście laurowe, ziele angielskie oraz sól.
Dusić pod przykryciem, co jakiś czas mieszając, aż do momentu, kiedy warzywa będą miękkie.
Wodę, która nie odparowała (powinno być jej około 1/2 szklanki) odlać do małego naczynia, dodać mąkę i dokładnie wymieszać.
Wodę z mąką dodać do groszku z marchewką i podgrzewać, mieszając, przez około dwie minuty. Gotowe!
Przepisy Dodatki
Dodatki
Marynata z musztardą francuską
Dodatki
Batbout
Dodatki
Duszone ziemniaki
Dodatki
Młode ziemniaki pieczone jak z ogniska. Palce lizać
Marynata z musztardą francuską
Genialna marynata z dodatkiem musztardy francuskiej i syropu klonowego. Dzięk...
Odsłon: 53
Batbout
Marokański chlebek. Ale może odejdźmy od tradycyjnego batbouta i zróbmy go n...
Odsłon: 102