Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zależy Ci na czasie - grzanki na patelni przygotujesz szybko.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8445
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8445
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Składniki
Chleb pokroić w kostkę. Masło roztopić na patelni, wrzucić pokrojony chleb i smażyć do zrumienienia często mieszając żeby się nie przypaliły.
Można je zrobić z dodatkiem przeróżnych ziół i przypraw. Ja polecam: oregano, bazylię, chili lub suszony czosnek.