Do góry

Dodatki Przepis na:

Grzanki na maśle.

Grzanki na maśle.

Autor:

Przepisów i artykułów: 184 Ocena: 3029

Dodano:

Odsłon: 490

Zależy Ci na czasie - grzanki na patelni przygotujesz szybko.

Składniki

  • -Chleb
  • -Masło - łyżka
> 6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Grzanki na maśle.

Przygotowanie

  1. Chleb pokroić w kostkę.
    Masło roztopić na patelni, wrzucić pokrojony chleb i smażyć do zrumienienia często mieszając żeby się nie przypaliły.

  2. Można je zrobić z dodatkiem przeróżnych ziół i przypraw.
    Ja polecam: oregano, bazylię, chili lub suszony czosnek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń