Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako, iż sezon grillowy w rozkwicie przedstawiam moją ulubioną marynatę do karczku - dzięki niej mięso jest kruche, soczyste i aromatyczne
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10916
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3533
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2620
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10916
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3533
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2620
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy. Zalwamy mięso (u mnie ta porcja zalewy wystarczyła na 4 spore plastry karczku). Mięso zostawiamy w mrynacie na całą noc. Najlepiej kilka razy obracać, aby całość była ładnie otoczona. Mięso wyciągamy z zalewy i grillujemy.