Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako, iż sezon grillowy w rozkwicie przedstawiam moją ulubioną marynatę do karczku - dzięki niej mięso jest kruche, soczyste i aromatyczne
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 300
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1643
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 300
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1643
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy. Zalwamy mięso (u mnie ta porcja zalewy wystarczyła na 4 spore plastry karczku). Mięso zostawiamy w mrynacie na całą noc. Najlepiej kilka razy obracać, aby całość była ładnie otoczona. Mięso wyciągamy z zalewy i grillujemy.