Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako, iż sezon grillowy w rozkwicie przedstawiam moją ulubioną marynatę do karczku - dzięki niej mięso jest kruche, soczyste i aromatyczne
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 976
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4596
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1244
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 976
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4596
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1244
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy. Zalwamy mięso (u mnie ta porcja zalewy wystarczyła na 4 spore plastry karczku). Mięso zostawiamy w mrynacie na całą noc. Najlepiej kilka razy obracać, aby całość była ładnie otoczona. Mięso wyciągamy z zalewy i grillujemy.