Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne połączenie dwóch świątecznych smaków.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10181
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1160
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11557
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 564
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10181
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1160
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11557
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 564
Składniki
Jaja gotuje się na twardo, 8 minut od zagotowania. Potem kroi się je w poprzek i wyjmuje żółtka. Spody jajek można podciąć aby równo stały. Żółtka rozciera się z majonezem na gładką masę i dodaje posiekane grzybki. Masę wkłada się w zagłębienia i dodatkowo dekoruje grzybkami i szczypiorkiem.
Smacznego :)