Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w majonezie to nieodzowny punkt każdej imprezy rodzinnej. Faszerowane jajka nadadzą nieco koloru na stole. Lubię je robić na żółto, czerwono i zielono.
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3999
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 176
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 593
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 548
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3999
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 176
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 593
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 548
Składniki
1. Jajka gotuję na twardo. 2. Zdejmuję skorupki i przekrawam na pół. Wyciągam żółtka, rozgniatam je i mieszam je z majonezem, solą i pieprzem.
3. Dzielę na 3 miseczki: do pierwszej dodaję starty ser podpuszczkowy i blenduję (można przyprawić np. curry). Do drugiej – ketchup i blenduję (można przyprawić na ostro np. papryką). Do trzeciej posiekany szczypiorek i blenduję. 4. Połówki białek jajek nadziewam .