Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w majonezie to nieodzowny punkt każdej imprezy rodzinnej. Faszerowane jajka nadadzą nieco koloru na stole. Lubię je robić na żółto, czerwono i zielono.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 723
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113280
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1250
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 789
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 723
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113280
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1250
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 789
Składniki
1. Jajka gotuję na twardo. 2. Zdejmuję skorupki i przekrawam na pół. Wyciągam żółtka, rozgniatam je i mieszam je z majonezem, solą i pieprzem.
3. Dzielę na 3 miseczki: do pierwszej dodaję starty ser podpuszczkowy i blenduję (można przyprawić np. curry). Do drugiej – ketchup i blenduję (można przyprawić na ostro np. papryką). Do trzeciej posiekany szczypiorek i blenduję. 4. Połówki białek jajek nadziewam .