Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w majonezie to nieodzowny punkt każdej imprezy rodzinnej. Faszerowane jajka nadadzą nieco koloru na stole. Lubię je robić na żółto, czerwono i zielono.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8663
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10291
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 745
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8663
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10291
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 745
Składniki
1. Jajka gotuję na twardo. 2. Zdejmuję skorupki i przekrawam na pół. Wyciągam żółtka, rozgniatam je i mieszam je z majonezem, solą i pieprzem.
3. Dzielę na 3 miseczki: do pierwszej dodaję starty ser podpuszczkowy i blenduję (można przyprawić np. curry). Do drugiej – ketchup i blenduję (można przyprawić na ostro np. papryką). Do trzeciej posiekany szczypiorek i blenduję. 4. Połówki białek jajek nadziewam .