Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny dodatek do obiadu.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1026
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2935
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1026
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2935
Składniki
Seler i marchewki kroimy w kostkę. Por siekamy. Na maśle smażymy seler, marchew i por. Zalewamy bulionem, zagotowujemy, dolewamy kwasu z kiszonej kapusty. Gotujemy 10 min. Dodajemy sosu ostrygowego, cukier. Na rozgrzanym maśle smażymy mąkę, dodajemy wywar, rozprowadzamy, dodajemy do warzyw. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.