Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , zdrowy dodatek do dania . Smak z dzieciństwa .
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1303
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1299
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 235
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1303
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1299
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 235
Składniki
Kalafiora rozdrabniamy na mniejsze różyczki, gotujemy do miękkości w osolonej wodzie z dodatkiem dużej szczypty cukru.
Po ugotowaniu odcedzamy do gorącego kalafiora dorzucamy masło. Czekamy by się rozpuściło, dokładamy bułkę tartą , smażymy na małym ogniu do ze złocenia się bułki tartej .
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem .