Do góry

Dodatki Przepis na:

Kanapkowa pasta z soczewicą zieloną

Kanapkowa pasta z soczewicą zieloną

Autor:

Przepisów i artykułów: 38 Ocena: 276

Dodano:

Odsłon: 1000

Prosta w wykonaniu pasta do pieczywa

Składniki

  • Ugotowana soczewica zielona, 5 łyżek
  • 1/2 kostki twarogu półtłustego, ok. 125 g
  • Pomidory suszone, 6 szt.
  • 1/2 dojrzałego awokado
  • Kapary z zalewy, 2 łyżki
  • Musztarda, 2 łyżeczki
  • Pieprz do smaku
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Kanapkowa pasta z soczewicą zieloną

Przygotowanie

  1. Pomidory suszone kroimy na kawałeczki. W misce rozgniatamy widelcem awokado, dodajemy twaróg i soczewicę. Rozgniatamy na jednolitą masę. Dodajemy pokrojone pomidory, wyjęte z zalewy kapary i musztardę. Przyprawiamy do smaku; ja użyłam wyłącznie pieprzu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń