Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie ich jest proste, wymaga tylko trochę cierpliwości, za to efekt jest świetny i smaczny. Są doskonałą i aromatyczną jadalną ozdobą do deserów i tortów.
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 28
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 90
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 5883
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 123
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 1307
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 28
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 90
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 5883
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 123
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 1307
Składniki
Listki i płatki oczyszczamy pędzelkiem. Każdy listek i płatek lekko smarujemy ubitym białkiem i posypujemy drobnym cukrem. Matę silikonową lub papier do pieczenia posypujemy cukrem i rozkładamy listki i płatki. Odstawiamy do wyschnięcia w przewiewnym i zacienionym miejscu na 24 godziny. Potem trzymamy w pudełku.