Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników imbiru.Słodycz i ostrość w jednym kawałeczku:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34154
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34154
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Gotować pokrojony imbir jak w moim przepisie na syrop imbirowy. Po odsączeniu plasterków imbiru z syropu każdy plasterek obtaczać w cukrze i odkładać na papier do pieczenia. Odstawić do całkowitego wyschnięcia (ja dodatkowo na drugi dzień przewracam plasterki na drugą stronę) Zupełnie wysuszone przechowywać w zamkniętym pojemniczku :)