Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników imbiru.Słodycz i ostrość w jednym kawałeczku:)
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1218
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 160
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1218
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 160
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Gotować pokrojony imbir jak w moim przepisie na syrop imbirowy. Po odsączeniu plasterków imbiru z syropu każdy plasterek obtaczać w cukrze i odkładać na papier do pieczenia. Odstawić do całkowitego wyschnięcia (ja dodatkowo na drugi dzień przewracam plasterki na drugą stronę) Zupełnie wysuszone przechowywać w zamkniętym pojemniczku :)