Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do obiadu .
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2417
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4571
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1658
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 508
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2417
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4571
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1658
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 508
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy marchewkę trzemy na tarce o dużych oczkach i gotujemy do miękkości z dodatkiem liścia laurowego , ziaren pieprzu oraz kulek ziela angielskiego . Po ugotowaniu jak kapusta jest miękka , odcedzamy wodę . Do kapusty dokładamy pokrojoną w drobną kostkę cebule i zalewamy gorącym smalcem , dokładanie mieszamy . Na koniec dodajemy koperek , doprawiamy do smaku i lekko prażymy na małym ogniu około 10 minut .