Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do obiadu .
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 790
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5589
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9438
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 210
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 790
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5589
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9438
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 210
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy marchewkę trzemy na tarce o dużych oczkach i gotujemy do miękkości z dodatkiem liścia laurowego , ziaren pieprzu oraz kulek ziela angielskiego . Po ugotowaniu jak kapusta jest miękka , odcedzamy wodę . Do kapusty dokładamy pokrojoną w drobną kostkę cebule i zalewamy gorącym smalcem , dokładanie mieszamy . Na koniec dodajemy koperek , doprawiamy do smaku i lekko prażymy na małym ogniu około 10 minut .