Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do obiadu .
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36599
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3218
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 482
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2747
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36599
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3218
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 482
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2747
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy marchewkę trzemy na tarce o dużych oczkach i gotujemy do miękkości z dodatkiem liścia laurowego , ziaren pieprzu oraz kulek ziela angielskiego . Po ugotowaniu jak kapusta jest miękka , odcedzamy wodę . Do kapusty dokładamy pokrojoną w drobną kostkę cebule i zalewamy gorącym smalcem , dokładanie mieszamy . Na koniec dodajemy koperek , doprawiamy do smaku i lekko prażymy na małym ogniu około 10 minut .