Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do obiadu .
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8156
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2786
Polecam.
Odsłon: 1387
Polecam.
Odsłon: 413
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8156
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2786
Polecam.
Odsłon: 1387
Polecam.
Odsłon: 413
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy marchewkę trzemy na tarce o dużych oczkach i gotujemy do miękkości z dodatkiem liścia laurowego , ziaren pieprzu oraz kulek ziela angielskiego . Po ugotowaniu jak kapusta jest miękka , odcedzamy wodę . Do kapusty dokładamy pokrojoną w drobną kostkę cebule i zalewamy gorącym smalcem , dokładanie mieszamy . Na koniec dodajemy koperek , doprawiamy do smaku i lekko prażymy na małym ogniu około 10 minut .