Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciepły dodatek warzywny, np do schabowego.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1459
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231843
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5000
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1459
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231843
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5000
Składniki
Kapustę poszatkować, posolić, posypać suszonym koperkiem, zalać wodą i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Następnie kapustę odcedzić, przyprawić do smaku octem, pieprzem i cukrem. Do małego garnuszka wsypać mąkę, dodać 2-3 łyżki wody, wymieszać, tak aby powstała zawiesina. Dodać do kapusty. Całość wymieszać i zagotować. Słoninę pokroić w drobną kostkę, usmażyć. Dodać do kapusty. Smacznego.