Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciepły dodatek warzywny, np do schabowego.
Królowa moich wiosennych obiadów, czyli zasmażana młoda kapusta. Przepis bez...
Odsłon: 1280
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 260
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 260
Składniki
Kapustę poszatkować, posolić, posypać suszonym koperkiem, zalać wodą i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Następnie kapustę odcedzić, przyprawić do smaku octem, pieprzem i cukrem. Do małego garnuszka wsypać mąkę, dodać 2-3 łyżki wody, wymieszać, tak aby powstała zawiesina. Dodać do kapusty. Całość wymieszać i zagotować. Słoninę pokroić w drobną kostkę, usmażyć. Dodać do kapusty. Smacznego.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Jajka przepiórcze na różowo
Dodatki
Sos chrzanowy wykwintny
Dodatki
Chrupiący sos do jajek , mięsa i wędliny
Dodatki
Ćwikła
Jajka przepiórcze na różowo
Jajka w święta wielkanocne swoje zaszczytne, pierwsze miejsce zajmują, w wiel...
Odsłon: 16
Sos chrzanowy wykwintny
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 62