Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciepły dodatek warzywny, np do schabowego.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8053
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1161
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9826
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4523
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 534
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8053
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1161
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9826
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4523
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 534
Składniki
Kapustę poszatkować, posolić, posypać suszonym koperkiem, zalać wodą i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Następnie kapustę odcedzić, przyprawić do smaku octem, pieprzem i cukrem. Do małego garnuszka wsypać mąkę, dodać 2-3 łyżki wody, wymieszać, tak aby powstała zawiesina. Dodać do kapusty. Całość wymieszać i zagotować. Słoninę pokroić w drobną kostkę, usmażyć. Dodać do kapusty. Smacznego.