Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszona kapusta nie tylko kusi smakiem, ale również jest pełna zdrowia. Czerwona kapusta jest bogatym źródłem witaminy C, K oraz błonnika, co wspomaga układ odpornościowy i korzystnie wpływa na trawienie. Dodatkowo, jej intensywny kolor świadczy o obecności przeciwutleniaczy, które wspierają walkę z wolnymi rodnikami. To nie tylko danie, to rarytas dla smakoszy zdrowego stylu życia.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10111
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2740
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1863
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 718
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3958
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10111
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2740
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1863
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 718
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3958
Składniki
1. Warzywa obrać i umyć. 2. Pietruszkę, selera i cebule pokroić w plasterki oraz smażyć na rozgrzanej patelni. 3. Kapustę poszatkować w cienkie paseczki, wrzucić do dużego garnka. 4. Kapustę podlać winem, dorzucić goździki. 5. Warzywa dorzucić do kapusty. 6. Przyprawić i dusić ok 40 minut. Wspaniale komponuje się jako dodatek do drobiu. Smacznego! :)