Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszona kapusta nie tylko kusi smakiem, ale również jest pełna zdrowia. Czerwona kapusta jest bogatym źródłem witaminy C, K oraz błonnika, co wspomaga układ odpornościowy i korzystnie wpływa na trawienie. Dodatkowo, jej intensywny kolor świadczy o obecności przeciwutleniaczy, które wspierają walkę z wolnymi rodnikami. To nie tylko danie, to rarytas dla smakoszy zdrowego stylu życia.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9103
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9103
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Składniki
1. Warzywa obrać i umyć. 2. Pietruszkę, selera i cebule pokroić w plasterki oraz smażyć na rozgrzanej patelni. 3. Kapustę poszatkować w cienkie paseczki, wrzucić do dużego garnka. 4. Kapustę podlać winem, dorzucić goździki. 5. Warzywa dorzucić do kapusty. 6. Przyprawić i dusić ok 40 minut. Wspaniale komponuje się jako dodatek do drobiu. Smacznego! :)