Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat modrej/czerwonej kapusty inspirowana przepisem skandynawskim. Idealna do pieczonej kaczki ale nie tylko.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6032
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9063
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8477
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5836
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6032
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9063
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8477
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5836
Składniki
W garnku rozgrzewamy masło, wrzucamy drobno pokrojoną cebulę i podsmażamy do czasu aż stanie się szklista. Następnie dodajemy poszatkowaną czerwoną kapustę i mieszając dusimy 2-3 min. Wlewamy wodę i dusimy kolejne 7-10 min. Następnie wlewamy sok i owoce czarnej porzeczki, liść laurowy i przyprawy. Mieszamy. Gotujemy do miękkości od czasu do czasu mieszając.