Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat modrej/czerwonej kapusty inspirowana przepisem skandynawskim. Idealna do pieczonej kaczki ale nie tylko.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2296
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 150
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 196
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2296
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 150
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 196
Składniki
W garnku rozgrzewamy masło, wrzucamy drobno pokrojoną cebulę i podsmażamy do czasu aż stanie się szklista. Następnie dodajemy poszatkowaną czerwoną kapustę i mieszając dusimy 2-3 min. Wlewamy wodę i dusimy kolejne 7-10 min. Następnie wlewamy sok i owoce czarnej porzeczki, liść laurowy i przyprawy. Mieszamy. Gotujemy do miękkości od czasu do czasu mieszając.