Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednym z ważniejszych dodatków do kebabu, prócz mięsa, jest kapusta. To dzięki niej ten słynny fast food smakuje tak dobrze. Aby surówka wyszła idealnie, koniecznie musisz trzymać się proporcji, tylko wtedy smak będzie zbalansowany, żaden składnik nie wybije się na pierwszy plan, całość będzie ze sobą współgrać.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11025
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6324
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5404
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13289
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11025
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6324
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5404
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13289
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5049
Składniki
Z kapusty pozbądź się kilku wierzchnich liści i bardzo cienko poszatkuj. Przełóż do dużej miski.
Marchewkę obierz i również pokrój na bardzo cienkie słupki. Dodaj do kapusty.
Przygotuj sos. Połącz ze sobą ocet, olej, cukier i sól, od razu wlej do miski z kapustą i marchewką. Całość dokładnie wymieszaj, najlepiej dłońmi i odstaw na 30 minut.
Kapustę serwuj z mięsem, warzywami, pitą i ulubionym sosem.