Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednym z ważniejszych dodatków do kebabu, prócz mięsa, jest kapusta. To dzięki niej ten słynny fast food smakuje tak dobrze. Aby surówka wyszła idealnie, koniecznie musisz trzymać się proporcji, tylko wtedy smak będzie zbalansowany, żaden składnik nie wybije się na pierwszy plan, całość będzie ze sobą współgrać.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Składniki
Z kapusty pozbądź się kilku wierzchnich liści i bardzo cienko poszatkuj. Przełóż do dużej miski.
Marchewkę obierz i również pokrój na bardzo cienkie słupki. Dodaj do kapusty.
Przygotuj sos. Połącz ze sobą ocet, olej, cukier i sól, od razu wlej do miski z kapustą i marchewką. Całość dokładnie wymieszaj, najlepiej dłońmi i odstaw na 30 minut.
Kapustę serwuj z mięsem, warzywami, pitą i ulubionym sosem.