Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednym z ważniejszych dodatków do kebabu, prócz mięsa, jest kapusta. To dzięki niej ten słynny fast food smakuje tak dobrze. Aby surówka wyszła idealnie, koniecznie musisz trzymać się proporcji, tylko wtedy smak będzie zbalansowany, żaden składnik nie wybije się na pierwszy plan, całość będzie ze sobą współgrać.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4875
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13024
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3194
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 953
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4875
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13024
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3194
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 953
Składniki
Z kapusty pozbądź się kilku wierzchnich liści i bardzo cienko poszatkuj. Przełóż do dużej miski.
Marchewkę obierz i również pokrój na bardzo cienkie słupki. Dodaj do kapusty.
Przygotuj sos. Połącz ze sobą ocet, olej, cukier i sól, od razu wlej do miski z kapustą i marchewką. Całość dokładnie wymieszaj, najlepiej dłońmi i odstaw na 30 minut.
Kapustę serwuj z mięsem, warzywami, pitą i ulubionym sosem.