Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis z młodej kapusty na smaczny dodatek do obiadu.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35672
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1196
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5997
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35672
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1196
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5997
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować i sparzyć wrzątkiem. Cebulę pokroić w kostkę, połączyć z odsączoną kapustą i dusić pod przykryciem, pod koniec dodać pokrojone jabłka (w razie potrzeby podlać wodą). Mąkę dokładnie wymieszać ze śmietaną, wymieszać z kapustą, przyprawić sola do smaku, dodać posiekany koperek, zagotować i podawać do obiadu.