Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem papryki, jabłek i ogórków meksykańskich jest bardzo smaczna i szybka do zrobienia.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2678
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1184
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2678
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1184
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć, poszatkować, wymieszać z przyprawą curry. Kukurydzę osączyć z zalewy. Ogórki meksykańskie umyć i pokroić wzdłuż na połówki. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w zapałkę. Obrane jabłko bez nasion zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z cytryny. Umyty szczypiorek drobno posiekać.
Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski, oprószyć odrobiną soli i pieprzu, skropić oliwą i wymieszać.