Do góry

Dodatki Przepis na:

Kapusta pekińska zasmażana z koperkiem.

Kapusta pekińska zasmażana z koperkiem.

Autor:

Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 17333

Dodano:

Odsłon: 157

Kapustę pekińską można przez cały rok tak przygotowywać. Smakiem przypomina młodą kaustę,jest delikatna i smaczna:)

Składniki

  • mała kapusta pekińska
  • pęczek koperku
  • masło 2 łyżki
  • mąka pszenna kopiata łyżka
  • sól ,maggi
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kapusta pekińska zasmażana z koperkiem.

Przygotowanie

  1. Kapustę pokroić w paski i dac do głębokiej patelni na rozgrzane masło ( 1 łyżka)
    Podsmażyć,zalać odrobiną wody ,tyle by kapusta była lekko przykryta.

    Gotować 10 min.
    Zrobić z 1 łyżki masła zasmażkę,dodać do kapusty.
    Na końcu dać posiekany koperek i zagotować.
    Doprawić solą,maggi.






    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń