Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapustę pekińską można przez cały rok tak przygotowywać. Smakiem przypomina młodą kaustę,jest delikatna i smaczna:)
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 107
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 3622
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 414
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 286
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2866
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 107
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 3622
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 414
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 286
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2866
Składniki
Kapustę pokroić w paski i dac do głębokiej patelni na rozgrzane masło ( 1 łyżka) Podsmażyć,zalać odrobiną wody ,tyle by kapusta była lekko przykryta. Gotować 10 min. Zrobić z 1 łyżki masła zasmażkę,dodać do kapusty. Na końcu dać posiekany koperek i zagotować. Doprawić solą,maggi. Smacznego życzę!