Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapustę pekińską można przez cały rok tak przygotowywać. Smakiem przypomina młodą kaustę,jest delikatna i smaczna:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336610
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3613
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422703
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2441
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336610
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3613
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422703
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2441
Składniki
Kapustę pokroić w paski i dac do głębokiej patelni na rozgrzane masło ( 1 łyżka) Podsmażyć,zalać odrobiną wody ,tyle by kapusta była lekko przykryta. Gotować 10 min. Zrobić z 1 łyżki masła zasmażkę,dodać do kapusty. Na końcu dać posiekany koperek i zagotować. Doprawić solą,maggi. Smacznego życzę!