Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapustę pekińską można przez cały rok tak przygotowywać. Smakiem przypomina młodą kaustę,jest delikatna i smaczna:)
Pyszne danie obiadowe lub przekąska na imprezy w gronie najbliższych. Idealne...
Odsłon: 156
Bardzo smaczne i delikatne bułki, idealne na poranne śniadanie. Polecam :)
Odsłon: 285
Pyszne danie obiadowe lub przekąska na imprezy w gronie najbliższych. Idealne...
Odsłon: 156
Bardzo smaczne i delikatne bułki, idealne na poranne śniadanie. Polecam :)
Odsłon: 285
Składniki
Kapustę pokroić w paski i dac do głębokiej patelni na rozgrzane masło ( 1 łyżka) Podsmażyć,zalać odrobiną wody ,tyle by kapusta była lekko przykryta. Gotować 10 min. Zrobić z 1 łyżki masła zasmażkę,dodać do kapusty. Na końcu dać posiekany koperek i zagotować. Doprawić solą,maggi. Smacznego życzę!
Przepisy Dodatki
Dodatki
Lukier cytrynowy
Dodatki
Domowy majonez
Dodatki
Baba ghanoush – prosta pasta z bakłażana
Dodatki
Ćwikła siostry Anastazji
Lukier cytrynowy
Gęsty lukier z cytrynową nutą. Idealny do ciast i świątecznych deserów. Świet...
Odsłon: 130
Domowy majonez
Nie ma lepszego dodatku do wielkanocnych jajek od domowego, własnoręcznie zro...
Odsłon: 428