Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapustę pekińską można przez cały rok tak przygotowywać. Smakiem przypomina młodą kaustę,jest delikatna i smaczna:)
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 40
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 39
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 327
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 744
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 754
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 40
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 39
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 327
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 744
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 754
Składniki
Kapustę pokroić w paski i dac do głębokiej patelni na rozgrzane masło ( 1 łyżka) Podsmażyć,zalać odrobiną wody ,tyle by kapusta była lekko przykryta. Gotować 10 min. Zrobić z 1 łyżki masła zasmażkę,dodać do kapusty. Na końcu dać posiekany koperek i zagotować. Doprawić solą,maggi. Smacznego życzę!