Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapustę pekińską można przez cały rok tak przygotowywać. Smakiem przypomina młodą kaustę,jest delikatna i smaczna:)
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 133
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 629
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 133
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 629
Składniki
Kapustę pokroić w paski i dac do głębokiej patelni na rozgrzane masło ( 1 łyżka) Podsmażyć,zalać odrobiną wody ,tyle by kapusta była lekko przykryta. Gotować 10 min. Zrobić z 1 łyżki masła zasmażkę,dodać do kapusty. Na końcu dać posiekany koperek i zagotować. Doprawić solą,maggi. Smacznego życzę!