Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Próba pierwsza i wydaje mi się, że udana. :-)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5255
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5255
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Składniki
Kapustę poszatkować, marchew pokroić w plasterki, cebulę w półplasterki.
Warzywa podsmażyć na maśle ( ok. 5 min). Dodać wszystkie zioła, podlać wodą i dusić ok. 10 minut. Dolać herbatę i piwo. Dusić jeszcze chwilę, żeby kapusta delikatnie przeszła smakiem piwka :-) Danie przyprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego.