Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu z aromatycznymi grzybami leśnymi.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2386
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1519
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 552
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3664
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1399
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2386
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1519
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 552
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3664
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1399
Składniki
Grzyby zalać ciepłą wodą i moczyć przez noc. Kapustę wypłukać w zimnej wodzie I pokroić na drobne kawałki. Przełożyć do garnka I ugotować do miękkości. Grzyby odcedzić pozostawiając wodę z moczenia i pokroić w drobną kostkę. Ugotowaną kapustę odcedzić dodać pokrojone w kostkę Grzyby i podlać delikatnie wodą z moczenia grzybów dobrze wymieszać I podgrzać na małym ogniu doprawiając wegetą, pieprzem, czosnkiem i magii. Wymieszać i dodać zasmażkę dokładnie wymieszać I zagotować. Kapustą powinna mieć lekko gęstą konsystencję. Podawać na ciepło. Gotowe. SMACZNEGO!!!