Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu z aromatycznymi grzybami leśnymi.
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1564
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 8308
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 221
Pyszne tuszki śledziowe marnowane z cebula do słoików zapraszam po przepis
Odsłon: 4303
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1564
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 8308
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 221
Pyszne tuszki śledziowe marnowane z cebula do słoików zapraszam po przepis
Odsłon: 4303
Składniki
Grzyby zalać ciepłą wodą i moczyć przez noc. Kapustę wypłukać w zimnej wodzie I pokroić na drobne kawałki. Przełożyć do garnka I ugotować do miękkości. Grzyby odcedzić pozostawiając wodę z moczenia i pokroić w drobną kostkę. Ugotowaną kapustę odcedzić dodać pokrojone w kostkę Grzyby i podlać delikatnie wodą z moczenia grzybów dobrze wymieszać I podgrzać na małym ogniu doprawiając wegetą, pieprzem, czosnkiem i magii. Wymieszać i dodać zasmażkę dokładnie wymieszać I zagotować. Kapustą powinna mieć lekko gęstą konsystencję. Podawać na ciepło. Gotowe. SMACZNEGO!!!