Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu z aromatycznymi grzybami leśnymi.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11927
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6793
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11927
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6793
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Składniki
Grzyby zalać ciepłą wodą i moczyć przez noc. Kapustę wypłukać w zimnej wodzie I pokroić na drobne kawałki. Przełożyć do garnka I ugotować do miękkości. Grzyby odcedzić pozostawiając wodę z moczenia i pokroić w drobną kostkę. Ugotowaną kapustę odcedzić dodać pokrojone w kostkę Grzyby i podlać delikatnie wodą z moczenia grzybów dobrze wymieszać I podgrzać na małym ogniu doprawiając wegetą, pieprzem, czosnkiem i magii. Wymieszać i dodać zasmażkę dokładnie wymieszać I zagotować. Kapustą powinna mieć lekko gęstą konsystencję. Podawać na ciepło. Gotowe. SMACZNEGO!!!