Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, bardzo łatwa do przygotowania potrawa, która będzie wspaniałym daniem na wigilijnym stole. Sprawdzi się również na kolację wraz z kromką chleba z masłem. :)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17691
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1794
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15383
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5940
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9112
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17691
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1794
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15383
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5940
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9112
Składniki
1. Kapustę kiszoną pokroić i wrzucić do garnka. Zalać wodą i dodać kminek. Gotować ok pół godziny mieszając od czasu do czasu. 2. Grzyby włożyć do rondla i zalać wodą. Dusić aż będą miękkie. 3. W tym czasie pokroić cebulę w kostkę i zeszklić na maśle na patelni. 4. Odcedzić grzyby i posiekać. Dodać do kapusty wraz z cebulką. 5. Do garnka ze wszystkim dodać trochę wywaru, który powstał z gotowania grzybów. 6. Gotować jeszcze ok 10 minut bez przykrycia, żeby woda odparowała. 7. Przyprawić solą i pieprzem. Smacznego! :)