Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, bardzo łatwa do przygotowania potrawa, która będzie wspaniałym daniem na wigilijnym stole. Sprawdzi się również na kolację wraz z kromką chleba z masłem. :)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 235
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4925
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4818
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44851
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 471
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 235
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4925
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4818
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44851
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 471
Składniki
1. Kapustę kiszoną pokroić i wrzucić do garnka. Zalać wodą i dodać kminek. Gotować ok pół godziny mieszając od czasu do czasu. 2. Grzyby włożyć do rondla i zalać wodą. Dusić aż będą miękkie. 3. W tym czasie pokroić cebulę w kostkę i zeszklić na maśle na patelni. 4. Odcedzić grzyby i posiekać. Dodać do kapusty wraz z cebulką. 5. Do garnka ze wszystkim dodać trochę wywaru, który powstał z gotowania grzybów. 6. Gotować jeszcze ok 10 minut bez przykrycia, żeby woda odparowała. 7. Przyprawić solą i pieprzem. Smacznego! :)