Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, bardzo łatwa do przygotowania potrawa, która będzie wspaniałym daniem na wigilijnym stole. Sprawdzi się również na kolację wraz z kromką chleba z masłem. :)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 230
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1737
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3500
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27913
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 230
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1737
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3500
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27913
Składniki
1. Kapustę kiszoną pokroić i wrzucić do garnka. Zalać wodą i dodać kminek. Gotować ok pół godziny mieszając od czasu do czasu. 2. Grzyby włożyć do rondla i zalać wodą. Dusić aż będą miękkie. 3. W tym czasie pokroić cebulę w kostkę i zeszklić na maśle na patelni. 4. Odcedzić grzyby i posiekać. Dodać do kapusty wraz z cebulką. 5. Do garnka ze wszystkim dodać trochę wywaru, który powstał z gotowania grzybów. 6. Gotować jeszcze ok 10 minut bez przykrycia, żeby woda odparowała. 7. Przyprawić solą i pieprzem. Smacznego! :)