Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na pyszną i delikatną kapustę. Dzięki wolnemu duszeniu jej na maśle wraz z pieczarkami i odpowiednimi przyprawami nabiera doskonałego smaku i aromatu.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10110
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2739
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1860
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 718
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3956
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10110
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2739
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1860
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 718
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3956
Składniki
Pieczarki pokrój na grube plastry. Kiszoną kapustę posiekaj na mniejsze porcje.
W garnku rozpuść masło, wrzuć pieczarki, oprósz solą i pieprzem. Podsmażaj przez 5 minut, po czym dodaj poszatkowaną kapustę wraz z liśćmi laurowymi i zielem angielskim.
Całość duś na niewielkim ogniu przez 2 godziny, od czasu do czasu mieszając. W razie potrzeby podlej odrobiną wody i dopraw do smaku.