Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na pyszną i delikatną kapustę. Dzięki wolnemu duszeniu jej na maśle wraz z pieczarkami i odpowiednimi przyprawami nabiera doskonałego smaku i aromatu.
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 224
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 94
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 55
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12176
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 210
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 224
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 94
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 55
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12176
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 210
Składniki
Pieczarki pokrój na grube plastry. Kiszoną kapustę posiekaj na mniejsze porcje.
W garnku rozpuść masło, wrzuć pieczarki, oprósz solą i pieprzem. Podsmażaj przez 5 minut, po czym dodaj poszatkowaną kapustę wraz z liśćmi laurowymi i zielem angielskim.
Całość duś na niewielkim ogniu przez 2 godziny, od czasu do czasu mieszając. W razie potrzeby podlej odrobiną wody i dopraw do smaku.