Do góry

Dodatki Przepis na:

Kasza Wigilijna z Podkarpacia

Kasza Wigilijna z Podkarpacia

Autor:

Przepisów i artykułów: 2423 Ocena: 16057

Dodano:

Odsłon: 314

Wspaniałe smaki na stole Wigilijnym.

Składniki

  • Śliwki suszone 1 kg
  • Pęczak 15 dag
  • Woda 2 litry
  • Cukier do smaku
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Śliwki ugotować, przetrzeć, dodać kaszę i gotować do miękkości kaszy. Doprawić do smaku cukrem (w razie potrzeby podlać delikatnie wodą) i podawać na stół Wigilijny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń