Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały keczup dla dzieci i dorosłych. Zdrowie i moc. Niech żyje!
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13301
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 517
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9905
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13301
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 517
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9905
Składniki
Passatę i ocet wlej do wysokiego rondla (przy dłuższej redukcji będzie pryskać). Zredukuj płyn gotując na wolnym ogniu i mieszając. Dodaj pozostałe składniki, mieszaj aż passata zgęstnieje. Zamieszaj, napełnij wyparzone słoiki jeszcze gorącym keczupem, odwróć do góry dnem i ostudź. Przechowuj w lodówce.