Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały keczup dla dzieci i dorosłych. Zdrowie i moc. Niech żyje!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22092
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 118
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 392
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 119
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 162
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22092
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 118
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 392
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 119
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 162
Składniki
Passatę i ocet wlej do wysokiego rondla (przy dłuższej redukcji będzie pryskać). Zredukuj płyn gotując na wolnym ogniu i mieszając. Dodaj pozostałe składniki, mieszaj aż passata zgęstnieje. Zamieszaj, napełnij wyparzone słoiki jeszcze gorącym keczupem, odwróć do góry dnem i ostudź. Przechowuj w lodówce.