Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały keczup dla dzieci i dorosłych. Zdrowie i moc. Niech żyje!
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666321
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 124
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 635
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5787
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 993
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666321
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 124
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 635
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5787
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 993
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Passatę i ocet wlej do wysokiego rondla (przy dłuższej redukcji będzie pryskać). Zredukuj płyn gotując na wolnym ogniu i mieszając. Dodaj pozostałe składniki, mieszaj aż passata zgęstnieje. Zamieszaj, napełnij wyparzone słoiki jeszcze gorącym keczupem, odwróć do góry dnem i ostudź. Przechowuj w lodówce.