Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś smacznego i na szybko . Przypominające dzieciństwo .
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 71
Pomysłowy deser, którego przygotowanie trwa kilka chwil.
Odsłon: 128
Prosta i szybka w przygotowaniu surówka. Jest orzeźwiająca i pyszna. Może sta...
Odsłon: 280
Bitki z cebulą to klasyczne danie polskiej kuchni. Smakują wyśmienicie w towa...
Odsłon: 1021
Bigos myśliwski z karkówką i boczkiem wędzonym to prawdziwy klasyk w polskiej...
Odsłon: 528
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 71
Pomysłowy deser, którego przygotowanie trwa kilka chwil.
Odsłon: 128
Prosta i szybka w przygotowaniu surówka. Jest orzeźwiająca i pyszna. Może sta...
Odsłon: 280
Bitki z cebulą to klasyczne danie polskiej kuchni. Smakują wyśmienicie w towa...
Odsłon: 1021
Bigos myśliwski z karkówką i boczkiem wędzonym to prawdziwy klasyk w polskiej...
Odsłon: 528
Składniki
Do garnka wrzucamy margarynę . Kiełbasę obieramy ze skóry i kroimy 2 cm plasterki (można większe) dorzucamy do margaryny , smażymy do momentu lekkiego zrumienienia .
Następnie dodajemy obrana , pokrojoną w piórka cebule chwilkę smażymy do zmięknięcia cebuli i dodajemy trochę przyprawy (do mięsa -Knorr) .
I wlewamy ketchup (ilość zależy od nas około tego ile sosu chcemy) . Dusimy chwilę około 15 minut od czasu do czasu mieszamy .