Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś smacznego i na szybko . Przypominające dzieciństwo .
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93451
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2614
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3470
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1572
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2239
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93451
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2614
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3470
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1572
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2239
Składniki
Do garnka wrzucamy margarynę . Kiełbasę obieramy ze skóry i kroimy 2 cm plasterki (można większe) dorzucamy do margaryny , smażymy do momentu lekkiego zrumienienia .
Następnie dodajemy obrana , pokrojoną w piórka cebule chwilkę smażymy do zmięknięcia cebuli i dodajemy trochę przyprawy (do mięsa -Knorr) .
I wlewamy ketchup (ilość zależy od nas około tego ile sosu chcemy) . Dusimy chwilę około 15 minut od czasu do czasu mieszamy .