Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma lepszego połączenia niż szpinak, czosnek i cebula :) Wspaniały dodatek do makaronu z kurczakiem i sosem beszamelowym z ziołami prowansalskimi.
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 46
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 111
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 55
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 56
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2929
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 46
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 111
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 55
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 56
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2929
Składniki
Cebule pokroić w drobną kostkę, a czosnek przecisnąć przez praskę.
Masło rozpuścić w rondlu i dodać czosnek i cebule.
Następnie dodać szpinak i gotować na małym ogniu przez ok 20 min. Co jakiś czas mieszać i w razie potrzeby dolać wody. Doprawić solą i pieprzem.
Pod koniec gotowania dodać śmietanę i dokładnie wymieszać.
Smacznego!