Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma lepszego połączenia niż szpinak, czosnek i cebula :) Wspaniały dodatek do makaronu z kurczakiem i sosem beszamelowym z ziołami prowansalskimi.
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13295
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 513
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9881
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13295
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 513
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9881
Składniki
Cebule pokroić w drobną kostkę, a czosnek przecisnąć przez praskę.
Masło rozpuścić w rondlu i dodać czosnek i cebule.
Następnie dodać szpinak i gotować na małym ogniu przez ok 20 min. Co jakiś czas mieszać i w razie potrzeby dolać wody. Doprawić solą i pieprzem.
Pod koniec gotowania dodać śmietanę i dokładnie wymieszać.
Smacznego!