Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski śląskie to ciekawa alternatywa dla zwykłych gotowanych ziemniaków. Są pysznym dodatkiem do mięsnych dań.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17615
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1761
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15241
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4792
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8987
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17615
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1761
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15241
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4792
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8987
Składniki
Ziemniaki obierz i ugotuj do miękkości. Wystudź. Przeciśnij przez praskę do ziemniaków. Połącz je z jajkami i mąką ziemniaczaną. Dopraw do smaku solą. Zagnieć ciasto. Formuj niewielkie kulki. W każdej z nich zrób palcem zagłębienie Kluski gotuj przez ok. 15 minut.