Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie kluseczki zapraszam po przepis
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 366
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 62
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 366
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 62
Składniki
Ugotowane i ostudzone ziemniaki zmielić lub przepuścić przez praskę do ziemniaków, dodać wszystkie składniki i wyrobić na jednolitą masę ziemniaczaną
Z gotowego ciasta ziemniaczanego formować kulki i wkładać na gotującą się wodę, od czasu wypłynięcia gotować 3 - 4 minuty wyjmować na talerz za pomocą łyżki cedzakowej