Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa pasta z awokado do chleba, która doskonale sprawdzi się na pożywne śniadanie lub sycącą kolację. Ciekawa alternatywa dla mięsnych smarowideł. Zawiera zdrowe tłuszcze wielonienasycone, które korzystnie wpływają na nasze zdrowie. Pasta ta doskonale sprawdzi się w diecie osób cierpiących na nadciśnienie lub miażdżycę.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Awokado rozkrój na pół, wyjmij pestkę, wydrąż miąższ i przełóż go do miski. Dodaj serek kanapkowy, sok z cytryny, oliwę, ksylitol i przyprawy. Składniki zblenduj na gładki krem.
Kremową pastę z awokado serwuj jako dodatek do pieczywa lub krakersów. Smacznego!