Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa pasta z awokado do chleba, która doskonale sprawdzi się na pożywne śniadanie lub sycącą kolację. Ciekawa alternatywa dla mięsnych smarowideł. Zawiera zdrowe tłuszcze wielonienasycone, które korzystnie wpływają na nasze zdrowie. Pasta ta doskonale sprawdzi się w diecie osób cierpiących na nadciśnienie lub miażdżycę.
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 33
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 75
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11789
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 198
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 33
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 75
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11789
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 198
Składniki
Awokado rozkrój na pół, wyjmij pestkę, wydrąż miąższ i przełóż go do miski. Dodaj serek kanapkowy, sok z cytryny, oliwę, ksylitol i przyprawy. Składniki zblenduj na gładki krem.
Kremową pastę z awokado serwuj jako dodatek do pieczywa lub krakersów. Smacznego!