Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i wyraziste w smaku.
tarka
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4745
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4745
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Składniki
Rybę trzeba obrać ze skóry i ości. Cebule ściera się na drobnym oczku tak jak i czosnek.
Jeszcze jajo, bułka tarta i odrobina musztardy dla smaku. Masę wyrabia się i odstawia do stężenia. Potem formuje się krokieciki i obtacza się je w bułce tartej z dodatkiem sezamu. Krokieciki smaży się na rumiano.
Smacznego :)