Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i wyraziste w smaku.
tarka
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 300
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone owinięte w chrupiący boczek to klasyczne danie w nie...
Odsłon: 3789
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 300
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone owinięte w chrupiący boczek to klasyczne danie w nie...
Odsłon: 3789
Składniki
Rybę trzeba obrać ze skóry i ości. Cebule ściera się na drobnym oczku tak jak i czosnek.
Jeszcze jajo, bułka tarta i odrobina musztardy dla smaku. Masę wyrabia się i odstawia do stężenia. Potem formuje się krokieciki i obtacza się je w bułce tartej z dodatkiem sezamu. Krokieciki smaży się na rumiano.
Smacznego :)