Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do drugiego dania.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15246
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15246
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w łupinach, obrać, zmielić i wymieszać z mąką, przyprawą, żółtkami i masłem. Formować na dłoni krokieciki, nadziewać startym żółtym serem i dokładnie zlepiać. Obtaczać w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażyć z obu stron na wolnym ogniu złociście. Podawać do drugiego dania zamiast ziemniaków.