Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet idealny na kanapki.Z dodatkiem pomidorków smakuje super.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 93
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 18
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 93
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 18
Składniki
Warzywa obieram.Pierś i łopatkę gotuję w jednym garnku z dodatkiem soi i warzyw. W drugim garnkugotuję wątróbkę.Po ugotowaniu, odcedzam i studzę.
Wszystko mielę przez maszynkę o średnich oczkach.Dodaję jajka i przyprawy i mieszam. Wąską blachę ,[u mnie keksówka] smaruję masłem i wysypuję bułką tartą.Pomieloną masę wykładam na keksówkę i piekę 60 minut w tem. 160 stopni.