Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak zamarynowane skrzydełka po 24 godzinach możemy piec na grillu lub w piekarniku, jak kto woli. Są idealne w smaku.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23043
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1008
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104849
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23043
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1008
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104849
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Składniki
Wykonanie marynaty: Wszystkie składniki umieszczamy w małej miseczce, wlewamy olej i mieszamy. Wymieszaną marynatę odstawiamy na 10-15 minut, żeby składniki ze sobą dobrze się połączyły. Skrzydełka myjemy, czyścimy i smarujemy, wcierając je z każdej strony marynatą. Układamy je w większej misce.
Zakrywamy folią spożywczą i wstawiamy do lodówki na 24 godziny. Po 24 godzinach możemy piec bezpośrednio na grillu lub ułożone na blasze w piekarniku. Upieczone są naprawdę bardzo smaczne. Polecam :)