Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak zamarynowane skrzydełka po 24 godzinach możemy piec na grillu lub w piekarniku, jak kto woli. Są idealne w smaku.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 658
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 248
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4038
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 824
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 658
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 248
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4038
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 824
Składniki
Wykonanie marynaty: Wszystkie składniki umieszczamy w małej miseczce, wlewamy olej i mieszamy. Wymieszaną marynatę odstawiamy na 10-15 minut, żeby składniki ze sobą dobrze się połączyły. Skrzydełka myjemy, czyścimy i smarujemy, wcierając je z każdej strony marynatą. Układamy je w większej misce.
Zakrywamy folią spożywczą i wstawiamy do lodówki na 24 godziny. Po 24 godzinach możemy piec bezpośrednio na grillu lub ułożone na blasze w piekarniku. Upieczone są naprawdę bardzo smaczne. Polecam :)