Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak zamarynowane skrzydełka po 24 godzinach możemy piec na grillu lub w piekarniku, jak kto woli. Są idealne w smaku.
Przepyszna surówka do wielu dań
Odsłon: 115
Smaczne danie gotowe w piętnaście minut.
Odsłon: 109
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 56
Przepyszna surówka do wielu dań
Odsłon: 115
Smaczne danie gotowe w piętnaście minut.
Odsłon: 109
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 56
Składniki
Wykonanie marynaty: Wszystkie składniki umieszczamy w małej miseczce, wlewamy olej i mieszamy. Wymieszaną marynatę odstawiamy na 10-15 minut, żeby składniki ze sobą dobrze się połączyły. Skrzydełka myjemy, czyścimy i smarujemy, wcierając je z każdej strony marynatą. Układamy je w większej misce.
Zakrywamy folią spożywczą i wstawiamy do lodówki na 24 godziny. Po 24 godzinach możemy piec bezpośrednio na grillu lub ułożone na blasze w piekarniku. Upieczone są naprawdę bardzo smaczne. Polecam :)