Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna mizeria z octem i oliwa. Bedzie samkowac bardzo dobrze jako dodatek do obiadu na upalne dni. Bardzo popularna forma mizerii w Niemczech. Polecam serdecznie.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 804
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8849
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10463
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4728
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 804
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8849
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10463
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4728
Składniki
Ogorki obieramy, kroimy na cienkie plasterki, dodajemy drobno pokrojona cebulke i koperek. Przyprawiamy sola i spora iloscia czarnego pieprzu. Dodajemy 1 lyzke octu i 3 lyzki oliwy. (Opcjonalnie, w zaleznosci od upodobania, mozna doslodzic lyzeczka miodu. Mi bardziej smakuje w wersji - na slono.) Mieszamy i odstawiamy do lodowki na pol godzinki. Smacznego.