Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna mizeria z octem i oliwa. Bedzie samkowac bardzo dobrze jako dodatek do obiadu na upalne dni. Bardzo popularna forma mizerii w Niemczech. Polecam serdecznie.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 324
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3743
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1286
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 324
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3743
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1286
Składniki
Ogorki obieramy, kroimy na cienkie plasterki, dodajemy drobno pokrojona cebulke i koperek. Przyprawiamy sola i spora iloscia czarnego pieprzu. Dodajemy 1 lyzke octu i 3 lyzki oliwy. (Opcjonalnie, w zaleznosci od upodobania, mozna doslodzic lyzeczka miodu. Mi bardziej smakuje w wersji - na slono.) Mieszamy i odstawiamy do lodowki na pol godzinki. Smacznego.