Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne, chrupiące i pachnące ziołami ziemniaczane łódeczki. Wspaniale smakują z mięsnymi dodatkami i nie tylko. Dzieci je uwielbiają. Polecam.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8547
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7032
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4796
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327509
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8547
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7032
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4796
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327509
Składniki
Ziemniaki dokładnie umyj pod bieżącą wodą i obierz. Pokrój w łódki i wsyp je do dużej miski. Dodaj olej, posiekany rozmaryn, paprykę, pieprz i sól. Wszystko dokładnie wymieszaj i wysyp na wyłożoną papierem do pieczenia blachę. Wstaw do nagrzanego do 180°C piekarnika i piecz przez 40-50 minut, aż ziemniaki zmiękną. Możesz je od czasu do czasu przemieszać, będą równomiernie upieczone.