Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne, chrupiące i pachnące ziołami ziemniaczane łódeczki. Wspaniale smakują z mięsnymi dodatkami i nie tylko. Dzieci je uwielbiają. Polecam.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 128
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3798
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 237
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 214
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 128
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3798
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 237
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 214
Składniki
Ziemniaki dokładnie umyj pod bieżącą wodą i obierz. Pokrój w łódki i wsyp je do dużej miski. Dodaj olej, posiekany rozmaryn, paprykę, pieprz i sól. Wszystko dokładnie wymieszaj i wysyp na wyłożoną papierem do pieczenia blachę. Wstaw do nagrzanego do 180°C piekarnika i piecz przez 40-50 minut, aż ziemniaki zmiękną. Możesz je od czasu do czasu przemieszać, będą równomiernie upieczone.