Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne, chrupiące i pachnące ziołami ziemniaczane łódeczki. Wspaniale smakują z mięsnymi dodatkami i nie tylko. Dzieci je uwielbiają. Polecam.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 620
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 456
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 239
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 620
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 456
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 239
Składniki
Ziemniaki dokładnie umyj pod bieżącą wodą i obierz. Pokrój w łódki i wsyp je do dużej miski. Dodaj olej, posiekany rozmaryn, paprykę, pieprz i sól. Wszystko dokładnie wymieszaj i wysyp na wyłożoną papierem do pieczenia blachę. Wstaw do nagrzanego do 180°C piekarnika i piecz przez 40-50 minut, aż ziemniaki zmiękną. Możesz je od czasu do czasu przemieszać, będą równomiernie upieczone.