Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wypróbowałam, bo bardzo lubię lubczyk dodawać do niektórych potraw. Przepis prosty i szybki a za razem maggi z lubczyku bardzo smaczne.
blender, nóż, naczynie wysokie, słoiczek,
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 288
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4017
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1850
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3589
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30011
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 288
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4017
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1850
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3589
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30011
Składniki
Lubczyk myjemy, siekamy nożem (razem z łodygami ). Tak przygotowany lubczyk przekładamy do wysokiego naczynia, dodajemy sól i olej. Całość dokładnie blendujemy na papkę (jak pesto). Gotową maggi przekładamy do słoiczka, wyrównujemy powierzchnię i na wierzch wylewamy trochę oleju, aby przykryć lubczyk. Gotową przyprawę wkładamy do lodówki. Domowe maggi może stać w lodówce do miesiąca.
Maggi z lubczyka gotowe .