Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sok do ryb, owoców morza, burgerów i zapiekanek. Warto spróbować.
Miseczka, nóż i deska do krojenia, praska do czosnku, tarka do jarzyn, łyżeczka, łyżka
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 59
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 699
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 459
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 131
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 59
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 699
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 459
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 131
Składniki
Do majonezu dodajemy posiekany koperek i kapary. Korniszon albo kroimy drobno albo ścieramy na tarce do jarzyn o średnich oczkach i dodajemy do reszty. Czosnek przeciskamy przez praskę, dodajemy sok z cytryny. Wszystko dokładnie mieszamy. Przykrywamy i odkładamy do lodówki.