Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny domowy makaron z ziołami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8564
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 577
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8564
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 577
Składniki
wszystkie składniki umieszczam na blacie, zagniatam ciasto i odkładam na około 30 minut
po tym czasie ciasto dzielę na mniejsze i wałkuję /bardzo cienko/. zwijam każdą część w rulon i tnę na wstążki /rozwijam je delikatnie/
zagotowuję wodę w dużym garnku. solę. wrzucam makaron. gotuję 3-4 minuty. odcedzam.