Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy, pyszny i bez innych dodatków.
robot planetarny bądź energiczne dłonie
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1015
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 52
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1382
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 716
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6266
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1015
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 52
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1382
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 716
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6266
Składniki
Z semoliny można przygotować prawdziwy włoski makaron bez-jajeczny. A że zbliżają się święta przygotowałam łazanki. Użyłam robota planetarnego ale można ręcznie. Dałam składniki do misy i wyrabiałam na raty po kilka minut, aby ciasto odpoczywało i się luzowało. Potem jeszcze poprawiłam dłońmi. Można wałkować i kroić w dowolny kształt. Taki makaron można suszyć i przechowywać w szczelnym opakowaniu. Smacznego :)