Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczny dodatek do obiadu
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4929
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13343
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5824
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7488
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4929
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13343
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5824
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7488
Składniki
Wykonanie: Marchewkę obrać, pokroić na plasterki i ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru do smaku. Następnie cebulę obrać, posiekać i zeszklić na maśle, dodać oczyszczone i pokrojone pieczarki, oprószyć pieprzem i smażyć przez 10 minut. Dodać odcedzoną marchewkę, wymieszać i zalać śmietaną wymieszaną z mąką i startym serem. Chwilę podgrzać lecz nie zagotować. Gotową potrawę posypać koperkiem i podawać na ciepło do obiadu.