Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewka w nieco innym wydaniu - pyszna i gotowa w parę minut!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4457
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154680
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1012
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 419
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4457
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154680
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1012
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 419
Składniki
Marchewkę myjemy i obieramy. Do garnka dodajemy łyżeczkę oleju, marchewki, syrop klonowy i odrobinę wody. Chwilę podsmażamy. Pilnujemy, żeby marchewka się nie przypaliła, ponieważ woda będzie się odparowywać. Dodajemy przyprawy i na parę minut przykrywamy pokrywką.
Marchewka w nowoczesnym wydaniu, na pewno zasmakuje każdemu