Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewka w nieco innym wydaniu - pyszna i gotowa w parę minut!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Marchewkę myjemy i obieramy. Do garnka dodajemy łyżeczkę oleju, marchewki, syrop klonowy i odrobinę wody. Chwilę podsmażamy. Pilnujemy, żeby marchewka się nie przypaliła, ponieważ woda będzie się odparowywać. Dodajemy przyprawy i na parę minut przykrywamy pokrywką.
Marchewka w nowoczesnym wydaniu, na pewno zasmakuje każdemu