Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta cebulka jest tak pyszna, że konieczne musisz ją zrobić :-) bardzo prosty przepis, a efekt w smaku WOW. Wykorzystasz ją na wiele sposobów, u mnie była do domowych burgerów, kanapek, quesadilli, świetnie się sprawdzi również w sałatkach.
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 114
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 200
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 384
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 114
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 200
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 384
Składniki
Cebule obrać i pokroić na cienkie piórka. Włożyć do słoika lub szklanego naczynia.
Wodę zagotować z solą, kolendrą, pieprzem. Następnie wlać ocet i ponownie zagotować. Zdjąć z palnika, dodać miód i dokładnie wymieszać.
Gorącą zalewą zalać cebulę, zamknąć, potrząsnąć i wymieszać.
Po wystudzeniu włożyć do lodówki. Cebula będzie już dobra po 12h. SMACZNEGO!!!