Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta cebulka jest tak pyszna, że konieczne musisz ją zrobić :-) bardzo prosty przepis, a efekt w smaku WOW. Wykorzystasz ją na wiele sposobów, u mnie była do domowych burgerów, kanapek, quesadilli, świetnie się sprawdzi również w sałatkach.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1600
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232014
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5086
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1600
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232014
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5086
Składniki
Cebule obrać i pokroić na cienkie piórka. Włożyć do słoika lub szklanego naczynia.
Wodę zagotować z solą, kolendrą, pieprzem. Następnie wlać ocet i ponownie zagotować. Zdjąć z palnika, dodać miód i dokładnie wymieszać.
Gorącą zalewą zalać cebulę, zamknąć, potrząsnąć i wymieszać.
Po wystudzeniu włożyć do lodówki. Cebula będzie już dobra po 12h. SMACZNEGO!!!