Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta cebulka jest tak pyszna, że konieczne musisz ją zrobić :-) bardzo prosty przepis, a efekt w smaku WOW. Wykorzystasz ją na wiele sposobów, u mnie była do domowych burgerów, kanapek, quesadilli, świetnie się sprawdzi również w sałatkach.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Cebule obrać i pokroić na cienkie piórka. Włożyć do słoika lub szklanego naczynia.
Wodę zagotować z solą, kolendrą, pieprzem. Następnie wlać ocet i ponownie zagotować. Zdjąć z palnika, dodać miód i dokładnie wymieszać.
Gorącą zalewą zalać cebulę, zamknąć, potrząsnąć i wymieszać.
Po wystudzeniu włożyć do lodówki. Cebula będzie już dobra po 12h. SMACZNEGO!!!