Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta cebulka jest tak pyszna, że konieczne musisz ją zrobić :-) bardzo prosty przepis, a efekt w smaku WOW. Wykorzystasz ją na wiele sposobów, u mnie była do domowych burgerów, kanapek, quesadilli, świetnie się sprawdzi również w sałatkach.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 651
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10836
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2322
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 167
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 651
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10836
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2322
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 167
Składniki
Cebule obrać i pokroić na cienkie piórka. Włożyć do słoika lub szklanego naczynia.
Wodę zagotować z solą, kolendrą, pieprzem. Następnie wlać ocet i ponownie zagotować. Zdjąć z palnika, dodać miód i dokładnie wymieszać.
Gorącą zalewą zalać cebulę, zamknąć, potrząsnąć i wymieszać.
Po wystudzeniu włożyć do lodówki. Cebula będzie już dobra po 12h. SMACZNEGO!!!