Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta cebulka jest tak pyszna, że konieczne musisz ją zrobić :-) bardzo prosty przepis, a efekt w smaku WOW. Wykorzystasz ją na wiele sposobów, u mnie była do domowych burgerów, kanapek, quesadilli, świetnie się sprawdzi również w sałatkach.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 317
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2266
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 3037
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 661
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 317
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2266
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 3037
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 661
Składniki
Cebule obrać i pokroić na cienkie piórka. Włożyć do słoika lub szklanego naczynia.
Wodę zagotować z solą, kolendrą, pieprzem. Następnie wlać ocet i ponownie zagotować. Zdjąć z palnika, dodać miód i dokładnie wymieszać.
Gorącą zalewą zalać cebulę, zamknąć, potrząsnąć i wymieszać.
Po wystudzeniu włożyć do lodówki. Cebula będzie już dobra po 12h. SMACZNEGO!!!