Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło cudownie smakuje z pieczoną rybą lub kurczakiem
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 792
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 792
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Masło o temperaturze pokojowej pokrój w dużą kostkę, włóż do rozdrabniacza, dodaj umytą i dobrze wysuszoną bazylię i sól, całość zmiksuj. Wyłóż na folię spożywczą i zroluj włóż do lodówki.