Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło cudownie smakuje z pieczoną rybą lub kurczakiem
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67960
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1946
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67960
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1946
Składniki
Masło o temperaturze pokojowej pokrój w dużą kostkę, włóż do rozdrabniacza, dodaj umytą i dobrze wysuszoną bazylię i sól, całość zmiksuj. Wyłóż na folię spożywczą i zroluj włóż do lodówki.