Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie eksperymentować w kuchni i poznawać nowe smaki? Masło cytrynowe to prosty sposób na przygotowanie oryginalnego dodatku do pieczywa. Kilka minut roboty, a efekt zachwyca!
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99016
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 115
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5087
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13698
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99016
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 115
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5087
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13698
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Składniki
Masło przekładamy do moździerza, dodajemy skórkę z cytryny oraz przyprawy. Ucieramy wszystkie składniki przez około 5 minut do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji.
Masło odstawiamy na około godzinę do lodówki. Po tym czasie jest gotowe do jedzenia.