Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie eksperymentować w kuchni i poznawać nowe smaki? Masło cytrynowe to prosty sposób na przygotowanie oryginalnego dodatku do pieczywa. Kilka minut roboty, a efekt zachwyca!
Na rodzinny obiad. Słodkokwaśny dodatek owoców świetnie komponuje się z mięse...
Odsłon: 455
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej szynki z dodatkiem war...
Odsłon: 60
Polecam ten przepis na szynkę pieczoną zarówno na obiad podaną z sosem jak i...
Odsłon: 2079
Na rodzinny obiad. Słodkokwaśny dodatek owoców świetnie komponuje się z mięse...
Odsłon: 455
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej szynki z dodatkiem war...
Odsłon: 60
Polecam ten przepis na szynkę pieczoną zarówno na obiad podaną z sosem jak i...
Odsłon: 2079
Składniki
Masło przekładamy do moździerza, dodajemy skórkę z cytryny oraz przyprawy. Ucieramy wszystkie składniki przez około 5 minut do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji.
Masło odstawiamy na około godzinę do lodówki. Po tym czasie jest gotowe do jedzenia.