Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie eksperymentować w kuchni i poznawać nowe smaki? Masło cytrynowe to prosty sposób na przygotowanie oryginalnego dodatku do pieczywa. Kilka minut roboty, a efekt zachwyca!
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1023
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2401
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 1412
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1023
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2401
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 1412
Składniki
Masło przekładamy do moździerza, dodajemy skórkę z cytryny oraz przyprawy. Ucieramy wszystkie składniki przez około 5 minut do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji.
Masło odstawiamy na około godzinę do lodówki. Po tym czasie jest gotowe do jedzenia.