Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie eksperymentować w kuchni i poznawać nowe smaki? Masło cytrynowe to prosty sposób na przygotowanie oryginalnego dodatku do pieczywa. Kilka minut roboty, a efekt zachwyca!
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 1414
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1784
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 9096
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 1414
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1784
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 9096
Składniki
Masło przekładamy do moździerza, dodajemy skórkę z cytryny oraz przyprawy. Ucieramy wszystkie składniki przez około 5 minut do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji.
Masło odstawiamy na około godzinę do lodówki. Po tym czasie jest gotowe do jedzenia.