Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie eksperymentować w kuchni i poznawać nowe smaki? Masło cytrynowe to prosty sposób na przygotowanie oryginalnego dodatku do pieczywa. Kilka minut roboty, a efekt zachwyca!
Apetyczne pistacjowe sztabki zainspirowane słodkościami z kuchni bliskowschod...
Odsłon: 831
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5692
Faworki z piwem są maksymalnie proste i powstają wyłącznie z 3 składników! Wy...
Odsłon: 2398
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33899
Apetyczne pistacjowe sztabki zainspirowane słodkościami z kuchni bliskowschod...
Odsłon: 831
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5692
Faworki z piwem są maksymalnie proste i powstają wyłącznie z 3 składników! Wy...
Odsłon: 2398
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33899
Składniki
Masło przekładamy do moździerza, dodajemy skórkę z cytryny oraz przyprawy. Ucieramy wszystkie składniki przez około 5 minut do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji.
Masło odstawiamy na około godzinę do lodówki. Po tym czasie jest gotowe do jedzenia.